lukeklazema.reismee.nl

Voorpret

Hii allemaal,

Omdat ook ik ga beginnen aan een reis van 4 maand, lijkt het mij leuk om jullie up-to-date te houden over mijn avontuur. Aankomende maandag reis ik naar Derby in Engeland. Dit ga ik doen met Maartje, Emmely en Sharon. We gaan hier vier maand studeren vanuit onze minor. Maar wat een gedoe zeg om daar te komen... Het begon afgelopen jaar met de voorlichting van de minor 'internationalisering'. Ik had aan gegeven dat ik wel naar Engeland zou willen en daar ben ik uit eindelijk ook geplaatst. Nu was dit het meest makkelijke gedeelte van de aanmeldingsprocedure. Toen begon het gezeur, want we moesten alles zelf regelen.

Voor de eerste keer bij elkaar komen om te kijken wat we allemaal moesten regelen. En dat bleek best nog wel veel te zijn. We moesten een huis regelen, allemaal formulieren invullen en laten ondertekenen door allerlei mensen, het vervoer die kant op, en noem maar op. Emmely ging snel aan de slag met het huis terwijl ik zorgde voor de reis. Na wat tegenslagen hebben we een heel leuk huis gevonden aan de Sherwin street: mooi dicht bij de Universiteit, lekker ruim, tuintje erbij. Kortom een leuk huis wat we kunnen zien van te voren.

Maar naar verloop van tijd kwamen we er achter dat de tijd wel heel snel ging en 15 januari 2018 wel heel snel heel dicht bij kwam. En dat er best nog wel veel gedaan moet worden. Want naast dat we gezamenlijk op reis gaan, moet school ook afgemaakt worden.
Nu ben ik best bij met school maar voor mij zag ik op een gegeven moment de bomen het bos niet meer. Ik heb besloten dat ik alles zou uitvoeren in Nederland en de verslagen later wel maak in Engeland. Want op die manier kan het ook ;)

Om alles even kort samen te vatten komt het er op neer dat ik over 2 dagen al vertrek naar Engeland, en ik jullie graag op de hoogte wil houden van mijn reis en mijn avontuur. Ik ben vanmiddag begonnen met het inpakken van mijn koffers (en het zijn er veel) wat toch wel een heel definitief gevoel geeft. 2 dagen nog maar, over 2 dagen zit ik op mij zelf in Engeland. Dan moet ik het alleen doen... Of ja, toch wel een beetje samen met Emmely, Sharon en Maartje!

Ik zal proberen elke week jullie up-to-date te houden met mijn blog met foto's en video's! Don't blame me als ik iets vergeet :) 


Xoxo!
Luke

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!